Ποιοι είμαστε

Σε εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένη γκάμα σχεδίων σε ανδρικό πουκάμισο στενής (μοντέρνας) γραμμής είτε πουκάμισο κλασικής γραμμής καθώς και ανδρική  casual μπλούζα. Επίσης διαθέτουμε ανδρικά αξεσουάρ όπως  γραβάτα, ζώνη, κασκόλ και μανικετόκουμπα.

Η μεγάλη ποικιλία σε σχεδία και χρώματα σε όλα μας τα ρούχα, η άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, η κατανόηση των δυσκολιών της εποχής και η ανάγκη για συνεχόμενη και σχεδόν καθημερινή ανανέωση της συλλογής ρούχων κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.

Ένα ακόμα γνώρισμα μας είναι οι προσιτές τιμές στις οποίες μπορείτε να βρείτε όλη την συλλογή των ανδρικών ρούχων που διαθέτουμε.

Η ιστορία μας στην ανδρική μόδα

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 από τον Αστέριο Σκουλούδη. Η συνεχεία στην επόμενη γενιά ήταν αυτό που την βοήθησε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στον χώρο του ανδρικού πουκάμισου και της ανδρική μόδα γενικότερα. Το μεράκι, η αγάπη για το ανδρικό ρούχο, η φαντασία και η ανάγκη για κάτι ξεχωριστό ήταν πάντα ο οδηγός για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Το Μότο μας είναι ενα: ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Και τι σημαινει αυτό? Ολη η συλλογη μας διατιθεται παντα και σε μεγαλα μεγεθη που φτανουν μεχρι 9XL!!!!!!

Mε έδρα της εταιρείας μας την Θεσσαλονίκη, τα ρούχα μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ.